Skip to content

Tuinaanleg


Wat zijn de tuintrends van vandaag? We willen ontspannen en energie opdoen in een rustige, prettige groene omgeving.


Welke tuinstijl spreekt u aan en wat voor type tuinierstype bent u zelf? Bent u een tuinbezitter die het liefst zijn eigen gang gaat of bent u juist een liefhebber die fanatiek in zijn tuin bezig is en altijd in is voor iets nieuws?


Tuinen komen niet uit zomaar uit de lucht vallen. Daar is een proces van ontwikkelen, bedenken en ontwerpen aan voorafgegaan. Dit kan een uitgewerkt ontwerp zijn maar ook een goed doordacht onderhoudsplan. Onze expertise voorkomt onnodig werk en extra kosten. We luisteren goed naar uw wensen en eisen en vertalen dat naar een compleet plan. Overal wordt rekening mee gehouden. Zo’n doordacht plan is beslist geen weggegooid geld. Het vormt juist het begin van besparen. Door een goede basis te leggen weet je precies waar je aan begint. Kortom, je doet niets dubbel. Een goed tuinplan betaalt zichzelf dan ook dubbel en dwars terug.

Ons moderne machinepark is uitgebreid en we investeren volop in mechanisatie. Waar mogelijk vervangen we gereedschappen met een benzinemotor door accu gedreven handgereedschappen om zo ook bij te dragen aan minder CO2 uitstoot. Aangezien ons werk vaak een behoorlijke fysieke belasting is, proberen we waar mogelijk ook hulpmiddelen in te zetten om de belasting te beperken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inzetten van een zuignap om zware tegels te leggen en heggenscharen met rug gedragen accu’s.


Bij voorkeur voeren we alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Dit geldt voor grondwerk, aanleg van verhardingen, het plaatsen van erfafscheidingen, het installeren van een beregeningsinstallatie (optioneel met WIFI computer), het plaatsen van tuinverlichting, het inplanten van beplanting én natuurlijk ook het onderhoud van de tuinen. Zijn er werkzaamheden die we zelf niet kunnen uitvoeren, dan schakelen wij indien nodig zelf een kundige derde partij uit ons eigen netwerk in om dit voor ons uit te voeren. De klant heeft hier geen omkijken naar, want al deze contacten lopen via ons zodat de klant alleen ons als aanspreekpunt heeft.